Cuinons

dilluns, 5 de desembre del 2011

Tallarins amb gambes

Primer bollim la pasta durant uns 8 minuts. Sofregim 2 alls dins una paella amb una mica d'oli d'oliva.Afegim les gambes.Al darrer moment hi afegim la pasta amb un pesic de julivert.
Publicat per Sió a 10:03
Envia per correu electrònicBlogThis!Comparteix a XComparteix a FacebookComparteix a Pinterest

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrada més recent Inici
Subscriure's a: Comentaris del missatge (Atom)

Seguidors

Arxiu del blog

  • ►  2012 (4)
    • ►  de gener (4)
  • ▼  2011 (2)
    • ▼  de desembre (2)
      • Mousse de xocolata
      • Tallarins amb gambes

Dades personals

Sió
Visualitza el meu perfil complet
Tema Senzill. Imatges del tema creades per luoman. Amb la tecnologia de Blogger.