dimarts, 17 de gener del 2012

Pastís de xocolata

Pastís de xocolata

Ingredients

  • 430 gr de mantega
  • 430 gr de xocolata negre
  • 8 ous
  • 180 gr sucre morè
  • 30 cl nata líquida
  • Motlle fons de 24 cm

Elaboració

Engeguem el forn a 180ºC.

Desfer al bany maria el xocolata amb la mantega.

En un bol barrejar el sucre, la farina, la canyella i els ous un a un i anem batent. Un cop estigui desfet el xocolata ho afegim i batem amb unes varilles fins que agafi una mica de volum i estigui ben barrejat.

Untem amb mantega un motlle i repartim una mica de farina. Aboquem la barreja i ho enfornem 15 minuts. Creixerà una mica i tornarà al volum normal quan ho treiem del forn. Desemotllem quan estigui fred.

En un cassó al foc posem la nata i la portem a punt de bullir. Retirem del foc i afegim la xocolata i remenem fins que espesseixi.

Cobrim el pastís amb la cobertura i deixem reposar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada